Onze behandelingen

N I E U W !

Bij Beauty & Skincare staan wij nooit stil en zijn wij continu op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Daarom hebben wij de nieuwste lipfillerbehandeling toegevoegd aan ons aanbod: 'The Russian Technique'!


Benieuwd wat dit inhoud? Houdt onze Facebookpagina, Insta & website in de gaten of stuur gerust een bericht!

 

 

Skinboosters: 

Veel producten verzorgen uw huid aan de oppervlakte om symptomen zoals droogte, verslapping en dofheid van uw huid te behandelen, maar skinboosters herstellen de huid van binnenuit. 

Een skinbooster behandeling is een injectable behandeling waarbij met micro injecties verschillende soorten werkzame stoffen in de huid worden geïnjecteerd. Hiervoor wordt ook vaak de term mesotherapie gebruikt. 

 

Een behandeling met natuurlijk hyaluronzuur zijn effectief in het vertragen van het verouderingsproces, stimuleren de toename van het volume, verzachten rimpels en voeden de huid. Hyaluronzuur is daarom de basis van diverse skinboosters. Aangevuld met een cocktail van vitamines, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen en stimuleren. 

 

Een skinbooster kan aangebracht worden door middel van een Dermapen, zie de microneedling behandeling, en door een Meso-injector. 

 

Resultaat: 

- Een betere hydratatie van de huid 

- De huidstructuur wordt verfijnd 

- Gezonde kleur (erg goed voor rokers) 

- De totale huidconditie verbetert 

 

Nazorg: 

Make-up, sauna, zonnenbank of sporten is op de dag van de behandeling af te raden. 

 

Advies:
Voor een goed en mooi resultaat zijn gemiddeld 3 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 3 tot 4 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen. 

 

Prijzen: 

Per behandeling                             :              €99,- 

Kuur van 3 behandelingen           :              €249,- 

 

Info:
Interval:  2 - 3 weken 

 

Microneedling:

Bent u op zoek naar een effectieve huidverbeterende behandeling? Dan kunnen wij u onze microneedling behandeling zeker aanraden. Deze populaire huidverbeterings methode stimuleert uw huid om verschillende problemen op te lossen.


Met een behandeling van de Dermapen worden hele fijne naaldjes gebruikt om de lederhuid licht te beschadigen. Dit stimuleert de celdeling, en de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes verhoogt microneedling de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van producten. De behandeling is vrijwel pijnloos.

 

Microneedling wordt succesvol toegepast bij:

- (acne)littekens

- een door zon beschadigde huid

- grove poriën en/of grove huidstructuur

- pigmentatie

- rimpels en fijne lijntjes

 

Microneedling kan resulteren in:

- een meer gladde en frisse huid

- fijnere poriën

- minder rimpels en fijne lijntjes

- verbetering van de huidstructuur

- vermindering van pigmentvlekken

- opvulling van (acne)littekens                               

 

Advies: 

Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 3-6 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 6-8 weken terug te komen voor onderhoudsbehandelingen. 

 

Nazorg:

Gedurende 48 tot 72 uur je huid (op de behandelplaats) make-up loos te houden. Een voedende hydraterende crème gebruiken. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact met direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met sbf 50 op de huid. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of hele hete douche te nemen. 

 

Prijzen:

Kleine oppervlakte                        :              €49,-

Full Face behandeling                  :              €99,-

Kuur van 3 behandelingen          :              €249,-
 

Info:
Interval:  2 - 3 weken

 

 

 

               

Fillers: 

Veel rimpels worden veroorzaakt doordat de huid door het verouderen slapper wordt. Dit heeft effect op de huidstructuur, het volume en de uitstraling. De huid verliest onherroepelijk zijn jeugdige uitstraling, omdat de huid minder natuurlijke volumegevende en vochtinbrengende stoffen zoals hyaluronzuur aanmaakt. Ook vermindert het botvolume en het onderhuidse vet in uw gezicht. Hierdoor krijgt de huid minder ondersteuning. Rimpels laten zich zien. Met fillers brengen wij nieuw volume aan en worden rimpels zachter en minder zichtbaar. 

Door het injecteren van een filler, komt uw huid plaatselijk meer op spanning te staan. Dit vermindert en verzacht rimpels. De natuurlijke contouren in uw gezicht worden op een subtiele wijze versterkt en de huid oogt gladder. U behoudt na elke behandeling dezelfde uitstraling, maar uw rimpels worden zachter en vallen minder op. Naast het verminderen van rimpels, zijn fillers ook geschikt voor een neuscorrectie en het herstellen en accentueren van het volume van bijvoorbeeld de wangen, kaaklijn en lippen.
 

Volle lippen geven een mooie, warme en sensuele uitstraling. Daarom is de lip vergroting momenteel erg populair zowel bij jongere als wat oudere mensen. De wens om het volume, de cupidoboog of de contouren van de lippen (lip lijnen) te laten verbeteren, kan vele verschillende redenen hebben. Zo kan de verhouding van de onder en bovenlip niet kloppen of kunnen de lippen van nature te klein of niet mooi van vorm zijn naar uw smaak. Ook verliezen de lippen naarmate we ouder worden hun volume en contouren. 

 

Resultaat: 

Het resultaat bij 'n filler behandeling is direct zichtbaar en houdt afhankelijk van de variant 4 tot 11 maanden aan. Wij werken met biologisch afbreekbaar fillers, de filler wordt door het lichaam zelf weer afgebroken. Omdat onze fillers zeer veilig zijn, kunt u de behandeling zo vaak herhalen als u dat wenst. De meeste mensen komen binnen 2 tot 6 maanden terug voor een behandeling en behouden zo het gewenste resultaat bij. Een filler werkt per persoon verschillend, zo zijn de huidconditie en leefwijze van invloed op de houdbaarheid van het resultaat. Bij de een zal het effect van de filler langer zichtbaar zijn als bij iemand anders. Door de prikjes in de lip ontstaat er een zwelling, dit kan teleurstellend zijn omdat de zwelling later afneemt. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat je lippen smaller lijken dan voor de injectie. De filler is niet opgelost of verdwenen. De filler is weggezakt en vormt nu een laagje in de basis van je lip/huid. Het advies aan de klant is dat men zeker 2 tot 3 sessies nodig heeft voordat de filler zich heeft opbouwt en niet meer wegzakt. Op langere termijn verkrijgt men het beste resultaat als men de behandeling herhaalt voordat het product volledig verdwenen is, zo verkrijgt men een geleidelijke opstapeling van het product en dus een voller & mooier resultaat.
 Let op: als een filler eenmaal is opgebouwd hoef je alleen nog maar de bovenste laag elke 4 tot 8 maanden bij te werken met een Touch-up. 

 

-Het resultaat en de werking van een filler heeft op iedere behandel zone hetzelfde effect! 

 

Hoe verloopt de behandeling? 

Dankzij onze verfijnde injectietechniek van de Mesogun wordt het pijngevoel tot een minimum herleid. Op verzoek kunnen wij van te voren de behandelplaats verdoven. Helaas plaatsen wij geen filler over een filler behandeling die kort geleden elders geplaatst is. Hier moet minimaal 2 maanden tussen zitten. 

 

Voorzorgsmaatregel: 

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. 

Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan. 

 

Nazorg: 

Bindweefselmassage en behandeling bij de tandarts, kaakchirurg of mondhygiënist is in de eerste 2 weken na de behandeling niet toegestaan. Scrubben, peelings, zonnebank, zonnen, sauna en intensief sporten is na 7 dagen weer toegestaan. 

Gebruik van make-up is 24 uur na de behandeling weer toegestaan. 

Alcohol is na 24 uur weer toegestaan. 

Massage van de behandelde lippen is na 12 uur weer toegestaan. 

 

Belangrijk: 

Complicaties komen zelden voor. Wij werken alleen met veilige en wetenschappelijk bewezen tijdelijke fillers, gemaakt door erkende medische fabrikanten. Na inspuiting kunnen op de plaats van de injectie enkele reacties optreden zoals lichte lokale roodheid of zwelling van het behandelde gebied ontstaan. Soms ontstaat er een blauwe plek. Deze verdwijnen meestal binnen enkele dagen. 

 

Nacontrole: 

2 weken na behandeling vindt er een nacontrole afspraak plaats. 

Je bespreekt dan met de specialist of het gewenste resultaat zo goed mogelijk is bereikt. 

Bij de eerste behandeling gebruik je meestal standaardeenheden. Dan kan het natuurlijk zo zijn dat het net niet genoeg is geweest: ieder lichaam reageert natuurlijk verschillend op hyaluronzuur. Bij een nacontrole afspraak kan er, in overleg, een correctie van de hyaluronzuur filler worden bijgespoten. Maximaal gebruiken we bij de lippen en neus 0,2ml. Wilt u meer dan 0,2ml bijspuiting? Dan wordt de prijs van een Touch-up behandeling berekend.                                                                         


 Prijzen: 

Revolax filler lips 

1,0ml Revolax                                    :              €199,- 

1,5ml Revolax                                    :              €296,- 

Touch-up 0,5ml                                 :              €109,- 

Vriendinnenactie 2x1,0ml                :              €349,-                        

 

Stylage filler lips 

1,0ml Stylage                                     :             €219,- 

1,5ml Stylage                                     :             €299,- 

Touch-up 0,5ml                                 :              €119,-                                                                                   

Vriendinnenactie 2x1,0ml                :              €399,- 

 Liquid face area’s 

Jukbeenderen                                    :              €299,-
Kaaklijn                                                :              €299,-
Neuscorrectie                                     :              €109,-
Kin filler                                               :              €189,-
Neus-lippenplooi  0,5ml                    :              €99,-
                               
1,0ml                     :              €189,- 

 

                                                                                           

 
 
                                                                                           

MesoLift

Vroeg of laat zijn ze er, die vervelende kleine lijntjes in de huid. Iedere vrouw of man stoort zich er aan. Het geeft een oude look terwijl men zich zo helemaal niet voelt, huid in uw gezicht wordt helaas slapper. Met MesoLift is het eenvoudig te verhelpen. Fijne lijntjes worden zachter door het injecteren van Hyaluronzuur 2%. Huid wordt strakker door het injecteren van speciale peptides.

Mesotherapie is voor huidverjonging en is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen met micro injecties, juist daar waar ze nodig zijn, op zo’n 1 tot 2 mm. diepte in de huid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een computergestuurd mesopistool waardoor de behandeling snel en vrijwel pijnloos is. Het cocktail is biologisch afbreekbaar en mag zeker niet vergeleken worden met rimpel filler. Bij het injecteren wordt er gebruik gemaakt een cocktail op basis van 100% puur hyaluronzuur van 2% die de fibroblasten aanzetten tot vormen van nieuw collageen en elastine. Het collageen geeft de vaste structuur aan de huid terwijl de elastine voor rekbaarheid zorgt.
 
 Meso Lift Hyaluronzuur is een vloeibare lichte vulling en versteviging van de huid, voor matige rimpels en lijnen. In het te behandelen gebied wordt om de 2-3 mm een druppeltje 2% puur hyaluronzuur  met een mesogun geïnjecteerd. De Vital trekt vervolgens vocht aan en zorgt ervoor dat de huid beter gehydrateerd wordt. Ook wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. Meso Lift geeft het beste resultaat als u behandeling regelmatig herhaald.
 
 De behandeling kan met een tussenpauze van 4 weken herhaald worden. Deze behandeling is niet voor (diepere) rimpels, diepere groeven en of volume vulling - zie dan fillers.
 Voordelen:
- geen lokale verdoving nodig
- natuurlijk en duurzaam resultaat
- onmiddellijke hydratatie in de huid
- bevordering van de vorming van collageen
- puurste hyaluronzuur en is 100% biologisch

Nazorg:
Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de lengte van de naalden zal de huid er roze/ rood uit gaan zien. Bij sommige huidtypes zal dit snel verdwijnen, bij andere kan de roodheid enkele uren aanblijven. Make-up, sauna, zonnenbank of sporten is op de dag van de behandeling af te raden.

Advies:
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 1 tot 3 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 3 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen.

Prijzen:
- MesoLift lippen contourlijnen                            €99,-
- MesoLift voorhoofd rimpels                              €99,-
- MesoLift neus-lippenplooi                                 €99,-
- MesoLift kaaklijn                                                  €99,-
- MesoLift Jukbeencontour & kraaienpootjes   €99,-
Kuur van 3 behandelingen                                    €249,-

 Info:
 Interval:  4 weken
 
 
 
 
 

LipFiller 1ML


  

LipFiller 1ML


  

LipFiller 1ML


  

Jukbeenderen en Neus-Lippenplooi 3ML


Microneedling

Een behandeling met de dermapen worden hele fijne naaldjes gebruikt om de lederhuid licht te beschadigen. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt. 

Meso-Lift Kaakverstrakking

Bij deze behandeling worden peptide in de huid geïnjecteerd. Dit zorgt ervoor dat de huid een seintje krijgt en extra collageen wordt aangemaakt met als gevolg: een strakkere huid! Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 1 tot 3 behandelingen genoeg met een interval van 2/3 weken. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon.